Toimitusehdot

Nämä ovat Vetokoukku.eu verkkokaupan yleiset voimassa olevat toimitusehdot.

Tilaaminen

Tilaaminen tai ostaminen Vetokoukku.eu verkkokaupasta ei vaadi rekisteröitymistä. Kun tilaus tulee järjestelmäämme, lähetämme asiakkaalle tilausvahvistuksen sähköpostilla. Kun olemme vastaanottaneet tilauksen ja asiakkaalle on lähetetty tilausvahvistus sähköpostilla, se on asiakasta sitova.

Tuotevalikoimamme ja hinnastomme ovat kokonaisuudessaan nähtävissä verkkokaupassamme. Hinnoista on ilmoitettu sekä veroton että verollinen hinta.

Toimitus

Lähetys pakataan. Kiinnitykset ja johtopaketti paketoidaan  pussiin, joka on kiinnitetty vetokoukkuun. Tuotteet toimitetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Asiakas kuittaa toimituksen vastaanotetuksi allekirjoituksellaan. Asiakkaan on tarkastettava vastaanottamansa tilauksen kunto mielellään jo vastaanottovaiheessa. Jos toimitus ei vastaa tilausta tai toimituksessa on kuljetus- tai muu vaurio, siitä tehdään huomautus rahtikirjaan sekä ilmoitus  myynti@vetokoukku.eu. Huomautus on tehtävä seitsemän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta tai vastaanottamisesta.

Rahtimaksu on kiinteä 22,9 €. Kaikki toimitukset on vakuutettu asiakkaan pihaan asti. Normaali toimitusaika on 3-4 päivää tilauksesta. Mikäli tilauksen käsittely kestää normaalia pitempään, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle. Tuottemme läheteään varastoltamma.

Palautukset

Sinulla on oikeus seitsemän päivää aikaa perua tilaus, kun tuotteessa ei ole vikaa. Seitsemän päivän harkinta-aika alkaa siitä päivästä, jolloin vastaanotat ostoksesi.
Myyjän on maksettava palautus 30 päivän kuluessa. Palautuksen on sisällettävä myös kaikki toimituskulut, jotka olet ostoksen yhteydessä maksanut.
Sinulla on oikeus saada ostoksesta maksamasi hinta takaisin, mutta tästä huolimatta sinun on maksettava postituskulut, jotka koituvat tavaroiden palauttamisesta myyjälle. Tuotteiden palautuksista on aina sovittava erikseen. Pyydämme, että otatte yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@vetokoukku.eu ennen tuotteen palautusta. Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäisissä pakkauksissa. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja ellei toimituksessa ole selkeää toimittajasta johtuvaa virhettä.

Kahden vuoden takuu

Kun ostat tavaroita, sinulla on kaksi vuotta aikaa pyyttää tuotteen korjaamista tai vaihtamista, jos tuote osoittautuu vialliseksi tai on toisenlainen kuin sinulle on kerrottu. Jos tuotetta ei voi korjata tai vaihtaa vaivattomasti tai kohtuullisessa ajassa, voit pyytää tuotteen hinnan alentamista tai hyvittämistä. Vähäisestä viasta sinulla ei ole oikeutta saada hyvitystä.
Kahden vuoden takuuaika alkaa heti, kun tuotteet on toimitettu, ja sinun on ilmoitettava myyjälle viasta kahden kuukauden sisällä siitä, kun olet huomannut sen.


Lisätiedot

Oikean vetokoukun valitseminen sivuillamme on helppoa. Jos sinulla on kysymyksiä älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla myynti@vetokoukku.eu maanantaista perjantaihin klo. 9.00-17.00.

EU:n alueella ostoksia tekevä yksityishenkilö maksaa arvonlisäveron vain siinä maassa (kauppassa), jossa ostos tehdään.

                        

Vetokoukku.eu

Tespera OY
Kadaka 46 Tallinn
Estonia 10914